Aluminium constructiebankwerker

Altijd al aan superjachten en luxe passagiersschepen willen werken?

SUN roestvaststaal B.V. zoekt op korte termijn een aluminium constructiebankwerker met ruime ervaring liefst ook in rvs-(las)werk. Door de platte flexibele organisatie, is de functie zeer breed. Verwacht wordt dat je in deze functie zelfstandig projecten uitwerkt en meedenkt over mogelijke verbeteringen/oplossingen. De dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit, het lassen, samenstellen, installeren en testen van constructiedelen ten behoeve van hoogwaardige interieur- en exterieurproducten, voor luxe passagiers- en superjachtbouw.

Wie zijn wij?

SUN Roestvaststaal B.V. is een groeiende organisatie, die gespecialiseerd is in het verwerken van hoogwaardige metalen, zoals legeringen van aluminium en rvs. Dit in nauwe samenwerking met een uitgebreide engineer-afdeling, SUN Technology B.V en veel vaste partners.

SUN is in staat als projectorganisatie hoogwaardige projecten turn-key op te leveren aan klanten met bijzondere wensen. In de producten die SUN in deze samenwerking ontwikkelt, komen vele disciplines samen. Denk hierbij aan complexe plaatwerkoplossingen, 3D-printonderdelen, CNC frees- en draaidelen, elektrische aandrijvingen, besturingstechnieken en hoogglans vakwerkconstructies. Er zijn veel afwerkingen mogelijk zoals RVS hoogglans gepolijst, aluminium geplamuurd en afgespoten in complexe (jacht)laksystemen.

Functie-eisen:

  • Je hebt de opleiding constructiebankwerker afgerond op niveau 2 of 3;
  • je bent in het bezit van lasdiploma’s MIG/MAG en TIG RVS niveau 1, 2 en 3 (4 is een pré) of hebt aantoonbare ervaring met diverse soorten lastechnieken;
  • je kunt werktekeningen lezen en zelfstandig werken;
  • Je hebt ervaring met oppervlaktebehandelingen en afwerking naar een hoog niveau;
  • je hebt enige jaren aantoonbare ervaring met soortgelijke werkzaamheden en/of ervaring in de super jachtbouw;
  • het bezit van het B-VCA-certificaat en/of heftruckcertificaat is een pré.

Wij bieden:

  • Een fulltime functie (38,75 uur per week);
  • uitdagende en zeer afwisselende werkzaamheden met gemotiveerde en prettige collega's in een gezond, groeiend en no-nonsens-bedrijf;
  • een technisch goed en met moderne machines uitgeruste werkplaats;
  • een salaris, passend bij de opleiding en ervaring.

Meer informatie gewenst?

Neem dan contact op met Ronald Peek 026 - 325 16 66, of stuur een email naar ronald@sun-rvs.nl.

Solliciteren?

Stuur dan uw sollicitatiebrief met CV ter attentie van Ronald Peek naar SUN Roestvaststaal B.V., Nijverheidstraat 58, 6681 LN BEMMEL of email naar ronald@sun-rvs.nl.