Kernwaarden en ambitie

Kernwaarden

Onze kernwaarden beschrijven de identiteit van SUN Roestvaststaal. Ze geven niet aan wát wij doen, maar hóe wij werken en misschien nog wel meer: waaróm wij zo werken.

Kernwaarden helpen ook om samenwerking te bevorderen en om onze ambities te realiseren. Bij het uitvoeren van onze kerntaken hanteren wij de volgende kernwaarden:

  • Enthousiasme: Enthousiasme voor ons product en voor ons vak.
  • Samen: Wij werken onderling samen, maar ook met klanten en leveranciers, om zo onze gezamenlijke ambities te realiseren.
  • Continu verbeteren: Wij willen als bedrijf blijven leren, evalueren, ontwikkelen én grenzen verleggen.
  • Vertrouwd: Wij zijn vertrouwd voor onze omgeving en willen gezien worden als een zorgvuldige en betrouwbare partner, verder bouwend op onze solide basis.

We werken met enthousiasme, samen met anderen, vanuit een vertrouwde basis en gericht op voortdurend verbeteren.

Ambitie

De kernwaarden van SUN Roestvaststaal geven onze ambitie weer die door onze aderen stroomt. We zijn trots op onze onderneming en ambiëren dé RVS-specialist met de hoogste klanttevredenheid te zijn.

Onze missie en kernwaarden maken dat wij de opdrachtgever kennen als geen ander. Hierdoor worden we steeds beter in het inspelen op hun behoeftes. Zo ontwikkelen wij speciale producten. We denken daarbij proactief mee met opdrachtgevers en komen met innovaties, voordat onze opdrachtgevers hierom vragen. We blijven innoveren om de verwachtingen van opdrachtgevers te overtreffen.